lemez kerítés

Miért jó döntés a lemez kerítés?

A lakóépület vagy a családi ház fontos eleme a válaszfal. Kiemelten fontos, hogy ez elfogadható megjelenésű legyen. A rossz minőségű változatok ugyanis elrontják az épület külsejét. A modern piac rengeteg lehetőséget kínál, amelyek formában, minőségben és megjelenésben is különböznek. Jelenleg nagy népszerűségnek örvend a lemez kerítés. Ennek a számtalan pozitív tulajdonsága és a könnyű telepítés az oka. Ezért vizsgáljuk meg most közelebbről az előnyeit.

A lemez kerítést azért telepítik mostanság annyian, mert jó légáramlás biztosított. A szakaszok közötti réseknek köszönhetően, a levegő szabadon átjárhatja az egész udvart, ami mind a fák, mind a virágok, mind a tulajdonosnak előnyös. A telepítés során lehetőség van takarékoskodni az anyaggal, ugyanis a réseknek köszönhetően sokkal kevesebb lemezre van szükség, mint más kerítés fajták esetében. Lemez kerítés telepítésnél nincs szükség fémvágásra. A különálló elemekkel könnyen beállítható az egyes távok hossza. Így a zománc és a festék károsodásának kockázata nullára csökken.

Otthon vagyunk az ipari épületek tervezésében

A projektterv elkészítése minden építkezés fontos állomása, függetlenül attól, hogy üzemről, gyárról vagy egy modern logisztikai központról van szó. Minden ilyen objektum egyedi és megvannak a maga sajátos jellemzői, amelyek megkülönböztetik a hasonló építészeti munkáktól. Az ipari épületek tervezése a céltól függően több külön kategóriába sorolható. A Leidecker and Partner Kft. jól ismeri ezeknek a sajátosságait és általános tervezési és projektmenedzsment szolgáltatásokat kínál bármilyen összetettségű ipari létesítmény tervdokumentációjának kidolgozásában.

Az ipari épületek tervezése során, a versenytársainkkal szembeni nagy előnyünk a szabályozási keretek alapos ismerete és a legapróbb részletekre való odafigyelés. Ezért bátran ránk bízhatja a projekt dokumentáció teljes kidolgozását! Minket megbízva, az ipari épületek tervezése valóban gazdaságos lesz, mind az építés szakaszában, mind közvetlenül az üzemeltetés során. Ideális megoldásokat kínálunk a hétköznapi problémákra.