hunter öntöző

Miért a Hunter öntöző a legjobb?

Sokan állnak automata öntözőrendszer megvásárlása előtt és igyekeznek minél jobban felmérni a lehetőségeket. A Hunter öntöző számtalan szakember kedvence, többek között Kiss Balázs öntözőrendszer tervezőjé is. A piacon manapság már sok kitűnő tulajdonsággal rendelkező termék kapható. Ezek között a laikusoknak elég nehéz eligazodniuk. Talán ezért is már a berendezés megvásárlása előtt érdemes a szakember tanácsát kikérni, hiszen egy hosszú távú befektetésről van szó.

A Hunter öntöző nem az árával emelkedik ki a többi hasonló termék közül, hanem a felszereltségének köszönhetően. Ez a márka tudja ugyanis a legjobb műszaki megoldásokat biztosítani a legtöbb általános és speciális helyzetre. Nem véletlenül tartozik az itthon leggyakrabban választott berendezések közé. A Hunter öntöző pontosan azokkal az alkatrészekkel jeleskedik, amelyek a legfontosabbak egy locsolórendszernél: a Pro-S spray szórófejház, az MP rotátor fúvóka sorozat vagy a Rain-Click esőérzékelő. Válassza Ön is a legjobbat, hogy hosszú ideig ne legyen gondja a berendezéssel!

A kert öntözőrendszer mindenkinek beválik!

A monoton locsolgatás mindennap többször, rengeteg időt és energiát vesz el az embertől. A kert öntözőrendszer nemcsak ezt a sok időt és energiát takarítja meg nekünk, hanem tetemes mennyiségű vizet is. Ez ugyanis 2×30 perc alatt ellátja a növényeket jóval kevesebb vízzel, mint amennyit a manuális locsolással elhasználnánk. Az is tény, hogy ma már nincs olyan kert, amihez ne lenne megfelelő berendezés. A kert öntözőrendszer ugyanis lehet kézi irányítású, automata, okos, sőt, intelligens is.

Hazánkban 95%-ban a hagyományos, vagyis az automata rendszert választják. Ez pedig annak köszönhető, hogy öntözővizet, energiát és időt takarít meg, egyenletesen teríti szét a vizet és csak megfelelő időpontokban öntöz. Az automata kert öntözőrendszer ugyanakkor nem igényel emberi felügyeletet, rejtett kialakítású és nem rendkívül megbízhatóan működik. Ha szeretne többet megtudni a kert öntözőrendszer típusokról, keresse fel az ontozorendszered.hu weboldalt!