dd step sportcipő

Menő a világítós DD Step sportcipő

Olyan lábbelit keres, ami tökéletesen óvja a csemetéjének lábát az udvaron vagy a játszótéren, de otthon, a szobában is? A DD Step sportcipő strapabíró példányai minden helyszínen garantáltan helytállnak. A DD Step sportcipők igen kényelmesek, mezítlábas járás érzetét keltik.

Marhabőrből készülnek, tartásuk tökéletes ahhoz, hogy a bokák megfelelően fejlődhessenek, kialakuljon az egészséges láb tartása, a helyes járástechnika. Szélesebb lábú gyermekeknek is kiváló választás. Talpai rugalmasak, így nem törnek be mászás közben vagy kavicsos terepen.

Az időjárás viszontagságaival is felveszik a harcot. Mesés színekben, kedves figurákkal ellátva kapható. DD Step sportcipőt találunk világítós kivitelben dínókkal, de csillámló rózsaszínben is.

Kisfiúk és kislányok is megtalálják a kedvencüket a kollekcióban. Ár-érték arányban kiváló termék, ugyanis minőségének, tartósságának köszönhetően, biztosan nem megy tönkre néhány felhúzást követően. A lurkók gyors növekedésének köszönhetően pedig új modellt lehet venni.