Megrendelhető a beltéri ajtó számtalan változata

Beltéri ajtó
Beltéri ajtó

Mindenkinek fontos, hogy otthonában megteremtse a harmóniát. Ez ott kezdődik, hogy igyekszik a saját ízlésére kialakítani és ebben az összképben jelentős szerepet játszik a beltéri ajtó. Általában több szokott lenni belőlük egy lakáson belül, ezért méretük változó, a magyar szabvány szerint. Megtörténhet, hogy egyedi méretre lesz szüksége, de ez is megoldható, kivétel csak a dekorfóliás ajtók esetében van.

Egy kis szakértelemmel akár Ön is beépítheti a nyílászárót, azonban ha nem biztos a dolgában, akkor ezt bízza szakemberre, ugyanígy a mérést is! Az ebből adódó kellemetlenségek könnyen járhatnak anyagi veszteséggel, a rosszul lemért beltéri ajtó esetében. A Tisza Ajtó Kft. termékei rendkívül színes kínálatban tekinthetőek meg, a budapesti és debreceni bemutatótermekben egyaránt. Nemcsak a méretek különbözőek, de az ajtók típusai és mintázatai is.

Választhat vákuumfóliás modellt, aminek MDF az alapanyaga. Továbbá, a festett beltéri ajtó is remek döntés lehet a különleges ECO-air festéstechnikának köszönhetően, ami hosszú életűvé, gyönyörűvé és ellenállóvá teszi, mivel UV álló felülettel vonja be azt. A CPL fóliával ellátott hő és vegyszerálló ajtók gyönyörű famintázattal vannak kialakítva és színeik szemet gyönyörködtetőek.

Kellemesen természetes hatást nyújtva ezzel a lakásnak. Nem szabad szó nélkül elmennünk a dekorfóliás technológiával készült beltéri ajtó mellett sem. Hétféle szín és ugyanennyi különböző üveg kerül felhasználásra. Üveges és fémcsíkos modell gyártására is lehetőség van, a vevő igényei szerint. A tolóajtó pedig helytakarékos megoldásnak számít, amelyek kőműves munkát nem igénylenek a felszereléskor.