babafészek

Meghitt kuckó a babafészek

A kisbabás háztartások kelléktárában bizonyos darabok szinte kötelező elemként léteznek. A tüneményes babafészek is idesorolható, hiszen egy végtelenül egyszerű tárgyról van szó, ami mégis képes kiszolgálni a gyermeki igényeket. Egy csöppségnek még kiemelten fontos, hogy visszaköszönjenek a pocakban töltött hónapok emlékei. A idegrendszerük még őrzi a magzati lét lenyomatát és egy puha kuckó ölelése ezt a biztonságot teremti meg számukra. A szülők dolgát is megkönnyíti a kicsik körüli teendők elvégzésében egy kedves babafészek.

Nem csupán az alvás színtere lehet ez a praktikus fekhely, ugyanis a játék és a pelenkázás során is ideális terepet szolgáltat. A színvariációk szemet gyönyörködtetőek, illetve léteznek takaróval, párnákkal kiegészített verziók is, amelyek tovább fokozzák a puha kényelmet. Keresse fel Ön is a Pindurka bababolt webáruházát, hiszen az Ön csemetéjét is várja egy gondosan kialakított babafészek! Aki pedig Kiskőrös közelében lakik, személyesen is átveheti a megrendelt terméket.

Babaváró ajándék a csöppség érkezésére

A szülést megelőző időszakban sokan szerveznek különböző bulikat, ahol a fókuszban az érkező pici ünneplése szerepel. Ilyenkor előtérbe kerül a babaváró ajándék, aminek a célja, hogy hasznos kiegészítőkkel segítse a szülőket a kezdeti gondoskodás folyamatában. Egy ilyen összejövetelen általában a kismama családtagjai és barátai vesznek részt és a tapasztaltabbak hasznos tanácsokkal látják el az izgatott anyukát. Babaváró ajándék gyanánt olyat érdemes választani, ami fogyóeszközként van jelen a kisgyermek ellátásában.

A rugdalózó nagyon népszerű és bizony több darabra is szükség van belőle, hiszen a kicsik gyakran nem csupán a pelusba céloznak bele és ilyenkor teljesen át kell öltöztetni, hogy komfortosan érezze magát. Egy másik praktikus babaváró ajándék a pelenkatorta, ahol a szinteket nem piskótalapok, hanem csokorba kötött textil és környezetbarát eldobható pelenkák alkotják. Mindezek által, a meglepetés valódi segítséget jelent majd a kismamának.