Szennyestartó kosár

Lyukas vagy fedett szennyestartó kosár kellene?

Szennyestartó kosár
Szennyestartó kosár

A szennyes tárolására speciális kosarat szokás vásárolni. A könnyen szellőző változatoktól kezdve, a fedett, mintás darabokig bőven van miből válogatni, hiszen minden fontosabb üzlet és szupermarket forgalmazza.

A szennyestartó kosár olyan kiegészítő a fürdőszobában, amit elegáns külsővel látnak el, hogy cseppet se legyen feltűnő a mellékhelyiségben. Természetesen árban a szennyestartó kosár modellek igencsak eltérnek, a kisebb és gyengébb darabok olcsók, míg a nagyobb, masszívabb verziók borsosabbak.

Válasszon aszerint, hogy milyen gyakran mos vagy gyűl össze Önnél a szennyes! Lelje örömét benne, válasszon célirányosan! Ha nem szereti szem előtt hagyni a koszos ruhákat, válasszon fedettet!

Ha gyakran sportol és emiatt sok esetben nyirkosan kerül be a ruha, jobb, ha szellős szennyestartó kosár kerül megvételre. Ha nincs hely a fürdőszobában és a hálószobában tartja, szintén egy zárt modell a kedvezőbb, a kellemetlen szagok meggátolása érdekében. A mosókonyhában tartott darab legyen nagy, hiszen a család akár egész heti holmija és ágyneműje ebbe landol.