LG okostelefon a mai napig kapható

Egyes mobilgyártók bő 10 évvel ezelőtt még biztosan nem gondolták volna, hogy egy korábban leginkább a számítógépek piacán jeleskedő vállalat fogja diktálni az iramot és mutatni az irányt. Az Apple 2007-ben bejelentette első okosmobilját és onnantól minden gyártónak, aki nem akart gyorsan a süllyesztőbe kerülni, fejlesztésbe kellett kezdenie.

LG okostelefon a mai napig kapható a világ minden táján, így tehát elmondhatjuk, hogy ez a régi, öreg gyártó az újkori viszonyok mellett is képes állni a sarat. A szolgáltatói kínálat azonban nem szerepel olyan jól.

Míg sok évvel ezelőtt a készülékek mindhárom hazai mobilszolgáltatónál kaphatóak voltak, ma egyedül a Vodafone honlapján vannak hangsúlyosan megjelenítve, a Telekomnál 1 modell érhető el, míg a Telenor egyáltalán nem tart már készleten LG okostelefont.

Így, aki az LG készülékei iránt érdeklődik, leginkább a kártyafüggetlen készülékek forgalmazására specializálódott online kereskedők oldalain kell nézelődjön. Tehát az LG bár tartja magát, de mára kevésbé van fókuszban.