Legyen mindig kéznél az akkumulátor töltő!

Akkumulátor töltő
Akkumulátor töltő

Az úti célunk elérése érdekében, gyakran ülünk autóba. Olykor megeshet, hogy valamilyen figyelmetlenség miatt arra érünk vissza, hogy teljesen lemerült a jármű akkuja. Ez általában az égve felejtett fényszórók miatt szokott leggyakrabban bekövetkezni. Mit tehetünk ilyenkor? Általában 2 lehetőségünk van. A legjobb eset, amikor kéznél van akkumulátor töltő szerkezet.

Ha ennek hiányában vagyunk, akkor marad a segítségkérés, hogy valaki másnak a kocsijáról indítsuk el a miénket. Ez is csak akkor kivitelezhető megoldás, ha éppen nappal van vagy sokan járnak az adott útvonalon, ellenkező esetben könnyedén hoppon maradhatunk. Az akkumulátor töltő jóvoltából, nem kell más jóindulatára bíznunk magunkat.

Elég csak rácsatlakoztatni és már indul is a motor. A termék alkalmas személyautók vagy tehergépjármű bikázására egyaránt. Jelentősen nagyobb biztonságban érezzük majd magunkat, ha tudjuk, hogy az akkumulátor töltő nálunk van. Természetesen az a legjobb, ha nem kell igénybe vegyük, de sohasem lehet előre tudni, mikor szorulunk rá.