körkivágó

Körkivágó a kemény anyagok megmunkálására

Egy kiváló szakember a gyengébb minőségű szerszámokkal is remek munkát végez, viszont a professzionális eszközökkel, még a kevésbé tapasztalt munkavállalók előtt sem lesz akadály. Tehát semmit sem ajánlott a véletlenre bízni, vagyis ennek megfelelően a prémiumminőségű, szintetikus gyémántokat tartalmazó körkivágó mellett tanácsos voksolni, amikor lyukfúrásra kerül a sor.

Ha nem tudunk hirtelen dönteni, akkor TLS VIPER gyémántszemcsés lyukfúró az, ami biztosan elnyeri majd a tetszésünket. Már azért megéri letenni mellette a voksot, mert vizes és száraz körülmények között egyaránt bevethető ez a körkivágó. A kemény kerámia, kőporcelán, gránit, márvány, de az egyéb építőanyagok, mint a tégla, beton sem állnak az útjába.

Mindenen átvágja magát és a megszokottnál kevesebb anyagveszteséget okoz. Az állandó, stabil teljesítmény a körkivágó esetében megtérülővé teszi a kiadásokat, amelyek már alapból kedvező értéket mutatnak. Többféle átmérőben van jelen, így megvehető egyenként vagy szettben. Csapjunk le rá minél hamarabb!