körfűrészlapok

Körfűrészlapok: Best for MultiMaterial

körfűrészlapok
Körfűrészlapok

Az Online Szerszám weboldalon temérdek olyan jó minőségű, időtálló és sokoldalú eszköz vehető meg, amire egy szakembernek, ezermesternek és hobbi barkácsolónak is nagy szüksége lehet. A szerszámgép webáruház egyik legnépszerűbb terméke a Bosch PMF 220 CE multifunkcionális szerszám, ami nagyon sokféleképpen alkalmazható a modern Bosch Starlock tartozékok széles választékának hála. Még az is hamar megtanulja, hogy miként is kell ezzel megfelelő módon bánni, aki életében először fogja ezt a kezében.

A szerszámgép webáruház a produktumot és a hozzá passzoló kellékeket reális áron kínálja. A szerszámgép webáruház ezen masináját azért választják olyan sokan, mert ez egy speciális, univerzális csavarral rendelkezik, illetve a mágneses szerszámbefogó révén, kényelmesen és fáradságmentesen cserélhető rajta minden kellék. A négyfokozatú mélységütközőnek hála, a vágási mélységet pontosan be lehet tartani. A szerszámgép webáruház Bosch PMF 220 CE multifunkcionális szerszáma egyenletesen magas teljesítményt nyújt még huzamosabb idő után is, hála a Bosch konstans elektronikájának. Azért is ajánlott ezt választani, mert a 220 W-os motor gyorsabb előrehaladást biztosít. A körfűrészlapok széles választékát is megtekintheti a vásárló a shopban. Egy felkapott lap a Bosch Best for MultiMaterial típus, amivel az ember kitűnő eredményeket érhet el nemvasfémek, akárcsak sárgaréz, alumínium vagy épp vörösréz esetében. A körfűrészlapok közül a Best for MultiMaterial azért egyedülálló, mert ez még a legkülönfélébb műanyagoknál is bevethető, sőt, még epoxi, fa és többnemű anyagok esetén is remekül használható.

Az egyedi módon keskeny vágási szélesség lehetővé teszi az egyszerűbb munkavégzést, illetve a hulladék is kevesebb lesz. A negatív homlokszögű HLTCG foggeometria gondoskodik a tökéletes vágásokról. A körfűrészlapok közül ez azért fog beválni, mert adottak a microteq anyagból készült fogak. Ezek különösen tömör keményfém-porból készülnek, és nem mellesleg mikrofinom szemcsézetűek, ezért is járulnak hozzá a kiváló vágási minőséghez. A körfűrészlapok ezen változata különösen hosszú élettartamot garantál.