arcos kés

Könnyű, ugyanakkor erős az Arcos kés

A spanyol vállalat több mint 200 éves múltra tekint vissza, így jól bevált, tapasztalaton alapuló eljárásaik vannak, amelyek generációról generációra szálltak át. A márka profiknak és háziasszonyoknak egyaránt készít konyhai vágóeszközöket.

Az első esetben drágább és tartósabb anyagokat használnak, amelyek képesek megbirkózni az étterem nagy terhelésével. A második esetben az Arcos kés praktikumára helyezik a hangsúlyt és csak a mindennapi használathoz legszükségesebb modelleket kínálják. A nagyméretű konyhai szakácskés a szakács alapvető és fő eszköze. A jó Arcos kés a sikeres főzés kulcsa, funkcionalitása és kényelme meghatározza a végeredményt a munka során, de a szakács hatékonyságára és termelékenységére is kihat.

A minőségi vágóeszközök meglehetősen nagy pengével, továbbá kényelmes és ergonomikus markolattal rendelkeznek. Ezek az univerzális vágószerszámok sokféle feladatot végeznek a konyhában. Általában a főzési feladatok 70 % is felelősek. Az Arcos kések kényelmesek a szeleteléshez, előkészületekhez, adagokra osztáshoz és így tovább.