mágneses műszempilla

Könnyen felhelyezhető a mágneses műszempilla

A tekintet a csábítás koronája és ezzel minden hölgy maximálisan tisztában van. A mágneses műszempilla extra dús hatást garantál és teszi mindezt úgy, hogy nem szükséges hozzá órákat töltenünk egy szépségszalonban. A legjobb szakember által felrakott szálak is egy idő után hullani kezdenek, amit időközönként folyamatosan pótolni szükséges.

Sokkal kényelmesebb megoldást kínál a mágneses műszempilla, ami egyetlen mozdulattal felhelyezhető és az eltávolítása is végtelenül egyszerű. Mivel nem egyszer használatos, ezért rengeteget spórolunk a megvásárlásával. Amennyiben szennyeződés kerülne rá, akkor egy olajos vagy vizes bázisú sminklemosóval könnyedén eltávolíthatjuk róla.

A maximálisan esztétikus hatás céljából, érdemes egy szemhéjtussal kiemelni a szemünk vonalát, mielőtt felhelyezésre kerülne a mágneses műszempilla. Az olyan kiegészítők, mint a szilikon pillasor tartó vagy a műszempilla alátét tovább növelik a kényelmet, ezek segítségével már egészen profi saját készlet tulajdonosai lehetünk.