Swarovski fülbevaló

Klasszikusnak számít a Swarovski fülbevaló

Az 1895-ben Ausztriában alapított cég eredetileg üveg és kristályüveg csiszolással foglalkozott, mára pedig az ékszeriparban is jelentős nevet vívott ki magának.

A Swarovski fülbevaló kristályüvegből készül, nemesfémekbe foglalva. Ez általában ezüst. Nemcsak átlátszó, hanem különféle színekben, mint rózsaszín, sárga, zöld, kékben készülnek. Bizonyos modellek formailag megegyeznek, csak színeikben különböznek.

Ez is lehetőséget ad egy lehetséges készlet összeválogatására. A kiváló minőségű alapanyagból készülő Swarovski fülbevaló a strasszkövekkel ellentétben nem veszíti el fényét, hosszantartó viselés után sem. Amire vigyázni kell, mint minden ékszernél, az a parfüm, illetve testápoló vagy különböző krémek hatása.

A követ nem teszik tönkre, de ha érintkeznek vele, utána a kő tisztítást igényel. A Swarovski fülbevaló különösebb gondozást nem igényel, amennyiben ródium nélküli bevonattal készül, időnként el kell távolítani róla az oxidált réteget. Ezt házilag egy puha ronggyal, illetve speciális törlőkendővel egyszerűen elvégezhető.