Rábalux

Klasszikus és hi-tech Rábalux termékek

Rábalux
Rábalux

A márkát 1994-ben alapították Magyarországon. Azóta a Rábalux vállalat jelentősen kibővítette a termelését és számos képviseletet nyitott a világ különböző országaiban, ami az ügyfelek részéről tapasztalható nagy bizalomról és népszerűségről tanúskodik. A cég katalógusa több mint másfél ezer világítótestet tartalmaz.

Az otthonoknak különböző típusú csillárokat, spotokat, valamint álló- és asztali lámpákat kínálnak. Az utcai megvilágítás eszközei sem hiányoznak a kínálatukból, amiben a reflektorok, lámpaoszlopok és még sok minden más is helyet kap. Minden Rábalux termék szépsége és kifinomultsága lenyűgöző.

A dizájn részlegen szakemberek egész csoportja dolgozik, akik a legapróbb részletekig átgondolják a berendezések kialakítását. A klasszikus és a modern stílusok képviselői a méret, a forma és a szín tekintetében is különböznek egymástól. A választék apró és kecses spotokat, hatalmas luxus csillárokat egyaránt tartalmaz. A hatalmas Rábalux színpaletta lehetővé teszi, hogy bármelyik belső térhez megfelelő opciót válasszon.