Baumit

Kiváló minőséggel büszkélkedhet a Baumit

A webshopunkban a homlokzati díszvakolatok megfizethető áron és szinte bármilyen színben megrendelhetőek. A Baumit homlokzati vakolat a legjobb választás a ház külső falainak díszítéséhez. A széles választéknak köszönhetően pedig mindenki megtalálja a számára megfelelő lehetőséget. A termékek gyorsan és egyszerűen alkalmazhatóak és mind kézi, mind gépi felhasználásra alkalmasak. Ugyanakkor garantáltan hosszú ideig tartanak. A Baumit termékcsaládok számos olyan fajtát tartalmaznak, amelyek a kötőanyag típusában és a jellemzőiben különböznek egymástól.

A ház külső díszítéséhez szükséges anyagok egyedi recept alapján, az összetevők ideális arányának betartásával készülnek, ami garantálja az igazán magas minőséget. Ezek az erények váltak a fő okává annak, hogy az osztrák márka építőanyagait a szakemberek már régóta szívesen alkalmazzák a házak homlokzatára, mivel jóformán egyetlen más keverék sem képes olyan hosszú ideig ellenállni a ház ezen részére jellemző magas páratartalomnak és szennyeződéseknek, mint a Baumit.

Baumit vakolatok. Mit, mikor és hol szabad használni?

Laikusként sokszor nehéz kiválasztanunk a lakásfelújításhoz vagy építéshez készült termékek rengetegéből a nekünk megfelelőt. Az itthon nagy elismertségnek örvendő Baumit építőanyagok is hatalmas választékban jelennek meg az áruházak polcain. Ezeket a termékeket az alapban lévő kötőanyag típusa szerint szokták megkülönböztetni. Így vannak ásványi, szilikon, akril és szilikát alapú keverékek. Közülük nehéz kiemelni egy olyan típust, amelyik ellenáll a környezet minden negatív hatásának, mert az összetevőik tulajdonságai miatt, mindegyik érzékeny bizonyos tényezőkre.

Ezért annak érdekében, hogy a kiválasztott Baumit termék a lehető leghosszabb ideig tartson, javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot a webáruházunk ügyfélszolgálatával, ahol segítenek Önnek a választásban. Annak érdekében, hogy ne hibázzon a vásárlás során, cégünk szakemberei mindig készek segíteni és magas színvonalú konzultációt folytatni a Baumit vakolatok egyedi tulajdonságaival kapcsolatban.