Kiknek ajánlott eljönni a sminktanácsadásra?

Személyre szabott sminktanácsadás

Vallom, hogy minden nő egyedi és megismételhetetlen. Az általam vezetett személyre szabott sminktanácsadás célja, hogy a vendégeim megtanulják, miként készítsenek különféle sminkeket saját maguknak, figyelembe véve a külsejük sajátosságait.

A mini képzés során a hölgyek a semmiből sajátíthatják el a makeup művészetét, megtudhatják, hogy milyen textúrák és színek felelnek meg nekik, figyelembe véve a megjelenésük és bőrtípusuk minden árnyalatait. A sminktanácsadás során az érdeklődők megtanulhatják a bőr és az arc korrekciójának alapjait, a fő sminkek (nappali, esti, nude, füstös szemek) elkészítésének alapvető technikáit, szóval a saját maguk sminkeseivé válhatnak.

A sminktanácsadás egy gyönyörű stúdióban zajlik Budapest központjában. Minden nőnek és lánynak szüksége van egy ilyen gyorstalpalóra, ami extra motivációt és önbizalmat ad nekik a hétköznapokon és a különleges alkalmakon, megtanítja őket arra, hogyan legyenek minden helyzetben igazi hölgyek, demonstrálják a jó ízlésüket, kihasználják a természetes szépségük erejét, hangsúlyozzák a megjelenésük előnyeit és elrejtsék a hibákat.

Egy sminktanácsadás a lehető legjobb ajándék minden nőnek, mert köztudott, hogy csak önmagunkat szeretve lehetünk képesek jobbá tenni a világot. Annak érdekében, hogy az érdeklődők csak pozitív érzelmeket szerezzenek, kiváló eredményeket érjenek el, ne pazarolják a pénzüket és ne csalódjanak, nagyon fontos, hogy tudják, mit kapnak a sminktanácsadáson. A weboldalon összegyűjtöttük a legfontosabb információkat, amelyek segítenek a felkészülésben.