Profine kutyatáp

Kiegyensúlyozott étrendet biztosít a Profine kutyatáp

A négylábú háziállatoknak szánt szuperprémium formulák a táplálkozás területén végzett legújabb kutatásokon alapulnak és a vezető európai takarmányozási szakértők a kennelekkel együtt dolgozzák ki azok összetételét. A Profine kutyatáp biztonságos és természetes alapanyagokat tartalmaz, így garantálja a kiegyensúlyozott étrendet a háziállatnak.

A hús és a kiegészítő összetevők egyedülálló kombinációja egészséges emésztést, elegendő energiát és kiváló közérzetet biztosít, míg a tenger gyümölcseinek (garnélarák és lazacolaj) komplexe kiegyensúlyozott arányban garantálja az Omega-3 és az Omega-6 zsírsavakat, ezáltal a bőr egészséges, a szőrzet pedig vastag és fényes lesz.

A Profine kutyatáp összetételében lévő édeskömény, bazsalikom és zsálya kivonata, valamint a tengeri moszat és a prebiotikumok támogatják az emésztést és az egészséges bélflórát, ez pedig növeli az immunrendszer ellenálló képességét. A Profine kutyatáp lehetővé teszi, hogy az állat élvezze a természetes ízeket, mellékhatások és az allergia kockázata nélkül.