kiadó irodák debrecenben

Kiadó irodák Debrecenben a rugalmasságot értékelőknek

Kiadó irodák Debrecenben mindig is voltak és lesznek. Azonban nem mindegy, hogy melyiket választja, hiszen sokan ez alapján ítélik meg a vállalkozását. A Kassai Irodaház küldetése, hogy megfeleljen a bérlők elvárásainak. Elkötelezettek amellett, hogy azok, akiket kiadó irodák Debrecenben érdeklik, őket válasszák és hosszú távú együttműködés szülessen.

A Kassai Irodaház Debrecen gazdasági központjában található. Modern infrastruktúra, érdekes kivitelezés, kényelmes elhelyezkedés, könnyű megközelíthetőség, saját parkolóhelyek, az irodák ablakaiból csodálatos kilátás a városra és vonzó bérleti árak azok az okok, amiért érdemes bérlőnek lenni itt.

Az irodahelyiségek bérbeadása a specialitásuk, ezért sok cég bízik bennük. Magas színvonalú irodát keres, kényelmes helyen és megfizethető áron?

Ha kiadó irodák Debrecenben szükségesek és a Kassai Irodaház alaprajzát böngészve olyan üres helyiséget talál, ami érdekli, vegye fel a kapcsolatot a 06-30-955-27-44-es telefonszámon vagy közvetlenül a kapcsolatfelvételi űrlapon!