Kerékpártartó hátsó ajtóra ideális kialakítással

Kerékpártartó hátsó ajtóra
Kerékpártartó hátsó ajtóra

Ha a családdal belföldön támad kedvük túrázni, akkor célszerű beszerezni egy olyan tároló és hordó eszközt, amelyik lehetővé teszi a különböző méretű biciklik hordozását. A stilusosutazas.hu weboldalon lévő kerékpártartó hátsó ajtóra szerelhető változata kiváló megoldás mindenkinek. Főleg azoknak ajánlják, akik sokat kerékpároznak és túráznak a különböző tájegységeken. A legtöbb ember inkább a tetőre szerelhető kivitelt választja, azonban azzal sokkal több gond van. Egyrészt megsértheti a tetősínt, másrészt pedig nagyobb sebességnél az egész gépjármű imbolyoghat.

A szakértők is azt mondják, hogy jobb a kerékpártartó a hátsó ajtóra felszerelve kivitelezni, hogyha a jármű típusa lehetővé teszi. Háromféle kerékpártartó létezik, amelyek közül igazából mindegyik népszerűnek nevezhető. Sokan a bicikliket nem a tetőre vagy a hátsó ajtóra szerelik, hanem vonóhorgos hordozót vásárolnak. A kerékpártartó hátsó ajtóra könnyedén felhelyezhető, ráadásul szakemberek sem kellenek ahhoz, hogy a későbbiekben használatba vegye a hasznos kiegészítőt. Az első felszerelést természetesen bízza a szakértőkre, akik elmagyarázzák Önnek, hogy mit hová kell tenni, hogyan kell rögzíteni és így tovább!

A stilusosutazas.hu weboldalon egyébként Thule típusú eszközöket is vásárolhat, amelyek minősége kifogástalan. Amennyiben több portékára is szüksége van, akkor mindenképpen kérjen tanácsot az áruház kollégáitól, akik biztosan készséggel állnak majd a rendelkezésére! A kerékpártartó hátsó ajtóra történő feltétele igazából autótípustól függ, mivel nem minden modellhez ajánlják. Tulajdonképpen erre a fajta tartóra azt szokták mondani, hogy autó specifikus megoldás, ráadásul alacsony légellenállással készül. Ez azért jó választás, mert az autó menetstabilitását egyáltalán nem befolyásolja.

Ennél a változatnál nagyon kell ügyelni a lámpák és a rendszámtábla láthatóságára. A kerékpártartó hátsó ajtóra azoknak is tökéletes megoldás, akik nem szeretnék magasra emelni az eszközöket. A Thule új kialakítású kiegészítői elképesztő mértékben illeszkednek a modern autók formavilágához is. A stilusosutazas.hu weboldalon megtekinthető Thule termékek közé lehet sorolni a RaceWay, a BackPac és a ClipOn High kiviteleket is. Természetesen néhány árucikknél olvashatja, hogy a KRESZ szabályoknak megfelelően TH976-os világítástáblával kiegészítve felel meg a kerékpártartó hátsó ajtóra. Ezt a szigorú törvényt érdemes betartani, mert ha a rendőrök megállítják és észreveszik a szabálytalanságot, akkor magasra rúghat a büntetés összege.