Kell otthonra a Crystal Nails gél lakk

Crystal Nails gél lakk
Crystal Nails gél lakk

A hölgyek jól tudják, hogy rengeteget tudnak spórolni azzal, ha otthon készítik el a körmeiket. Ennek ma már semmilyen akadálya sincsen, a gellakk.com gazdag kínálatának köszönhetően. Szinte bármilyen alapanyag és kiegészítő megvehető a webshopból. A Crystal Nails gél lakk csipkemintás változatban is megvehető, tehát a vintage stílust kedvelő vásárlók előnyben vannak. A kötési ideje egyáltalán nem hosszú, tehát ebből a szempontból is remek vételt jelent.

LED-lámpa alatt egy-két perc leforgása alatt képes megszáradni. Nem szükséges se fedni, se fixálni, tehát nagyon jó ötletnek bizonyul a használata. A szilikonfejű ecsetek alkalmazásával nagyon könnyű formázni. A magas pigmentáltságú Crystal Nails gél lakk összesen hatféle színben vásárolható meg az interneten. A fehér árnyalat főleg a menyasszonyok körében kedvelt, a feketét pedig inkább a vagányabb nők hordják szívesen.

Az idei nyári divat az élénk színek kedvelőinek kedvez, tehát érdemes hordani a korallt, a narancssárgát és a pirosat is. A nagy sűrűséggel bíró Crystal Nails gél lakk nem kerül sokba, ezért senkinek nem okoz majd nehézséget a megvásárlása. 3 vagy 4,5 milliliteres kiszerelésben rendelhető meg az internetről.

A kötése után is csillogó marad, ezért a hölgyek igen nagy előszeretettel használják. Egy, illetve két rétegben is fel lehet vinni. Egy kis kísérletezést követően nem okoz majd nehézséget a vele történő munka. Persze, a hölgyek a Crystal Nails gél lakkon kívül még másfajta terméket is berakhatnak a kosarukba a webshopban. Érdemes alaposan átnézni a hatalmas készletet, mert itt egy kis utánajárással igazi különlegességekre lehet bukkanni.