Jack Daniels

Jack Daniels, a whiskeyk állócsillaga

Jack Daniels
Jack Daniels

Vannak olyan italmárkák, amelyek semmit sem veszítenek a népszerűségükből, tulajdonképpen állócsillagai a nemes nedűk piacának. A Jack Daniels nem kevesebb, mint 200 éve kedvence azoknak, akik szeretik a finom aromájú, minőségi whiskeyt. Olyan sikert könyvelhet el, mint az 1800-as évek vége óta piacvezető whisky- és likőrmárka, ami párját ritkítja a világon.

A hihetetlen népszerűség receptjének két fontos hozzávalója van: az egyik a kifogástalan minőség és összetéveszthetetlen íz, a másik pedig a jó érzék a számokhoz. A jegyzetten amerikai Jack Daniels esetében egyébként a 40% az elérendő minimum alkoholszint. Az erős, mégis selymes ízű ital nemcsak az amerikaiak kedvence, hiszen sok magyar is szívesen elkortyolgat belőle néhány pohárkával.

Természetesen a várt hatást kizárólag az eredeti Jack Daniels nyújtja, aminek típusai rendkívül nagy választékban elérhetőek a premiumitalnagyker.hu webáruházban. A webshopban az extra, exkluzív, limitált kiadású változatok is elérhetőek remek áron, gyors kiszállítással.