arany nyaklánc férfi

Itt vannak az arany nyaklánc férfi változatainak legszebbjei!

Tudta, hogy a középkorban a legtöbb ékszer a gazdag férfiak viseletét dobta fel? Lassan azonban változtak a szokások és úgy, mint a smink, az ékszer viselése is nőies dologgá vált. Ettől függetlenül, azért akad olyan pecsétgyűrű és persze arany nyaklánc férfi szeretteinek, amelyek tipikusan maszkulin vonásokkal rendelkeznek.

Az arany nyaklánc férfi változatai nagyobb szeműek és rendszerint laposak, de akadnak fonott modellek is, egy kötél mintáját adva vissza. Pecsétgyűrűk terén pedig kisebb, nagyobb, merészebb és szolidabb darabokból lehet szelektálni, akár kövekkel kirakva is. A 14 karátos ékszerek minden ízlést képesek lefedni, a választáskor csak arra kell odafigyelni, hogy kinek milyen stílusa és magatartása van.

Ha Ön tudja, hogy a társának, esetleg közeli családtagjának milyen ízlése van, akkor az arany nyaklánc férfi típusai közül is könnyebb megrendelni a megfelelőt. Medált is kap hozzá, legyen az szerelmet szimbolizáló vagy szerencsét hozó darab. Vásárláskor a termékre 12 hónapos garanciát is kap, nem beszélve az ingyen ajándékdobozról.