iroda költöztetés

Iroda költöztetés extra sebesen

Megtörténik, hogy egy nagyobb irodaház másik címre történő költöztetését tervezi be a cégtulajdonos és gyorsan szeretné lebonyolítani, mert a munka nem állhat le. Pedig ahhoz, hogy zökkenőmentesen történjen az iroda költöztetés, átgondolt tervezésre és precizitásra van szükség. Nagyobb irodaházak esetében különösen igaz ez, hiszen ebben az esetben több emelet, osztály bútorait, különféle eszközöket, anyagokat kell átmozgatni, átszállítani oly módon, hogy az új helyen minden a megfelelő helyre kerüljön.

Tanácsos költöztető céget megbízni a feladattal, aminek munkatársai elegendő tapasztalattal rendelkeznek ahhoz, hogy az iroda költöztetés során minden rendben legyen, semmi bonyodalom ne adódjon. Amennyiben szükség és igény van rá, akkor a költöztetők a csomagolás feladatát is vállalják. Ezt általában az iroda költöztetés alkalmával a legtöbben kérni szokták, hiszen a tevékenység nem állhat le több napra emiatt. A lomtalanítás és az iratok megsemmisítésének elvégzése szintén lehetséges és kell is, mert a régi, meghibásodott dolgokat nem viszik át az új székhelyre.

A Dió Költöztetés kiváló szakemberei rutinosan végzik el a rájuk bízott feladatokat, ha őket kéri fel, akkor teljes biztonságban tudhatja az irodai holmikat. A parkolóhely megoldására is mindig gondolnak, illetve a cég rendelkezik a megfelelő gépparkkal, szükség esetén 5 teherautóval és az ezekhez tartozó rakodószemélyzettel áll a megrendelők rendelkezésére.

Ráadásul a Dió Költöztetés rendkívül korrekt árakon dolgozik. Az összegeket megnézheti a diokoltoztetes.hu weboldalon. Más módon is felveheti a kapcsolatot a költöztetőkkel, illetve kérhet tőlük árajánlatot. Ezt néhány fontos szempont alapján állítják ki. Ilyen például a szállítandó tárgyak mennyisége, nagysága, súlya, a kellékanyagok, az indulási helyszín és célállomás megközelíthetősége, a költözés kezdésének időpontja és várható időtartama, valamint a szükséges járművek és rakodók száma. Ha expressz gyorsaságú irodaköltöztetést szeretne, akkor keresse a Dió Költöztetés céget!