ínhüvelygyulladás kezelése

Ínhüvelygyulladás kezelése fájdalomcsillapítóval, gyulladáscsökkentővel

ínhüvelygyulladás kezelése
Ínhüvelygyulladás kezelése

A megerőltető munkavégzés során felmerülhet az ínhüvely gyulladása. Kezelése sok esetben hideg vizes borogatással történik, azonban vannak olyan gennyes elváltozások, amelyek sajnos gyógyszer nélkül nem múlnak el. Legtöbbször a kézháton alakul ki, ami befolyásolja az ujjak mozgását. Az ínhüvelygyulladás kezelése ilyen esetben nagyon is indokolt, mivel a beteg nem tud semmit sem fogni vagy tartani, mert konkrétan kimegy az erő a kezéből.

Webáruházunk szerencsére nagyon hatékony kenőcsöket, kapszulákat tud biztosítani az ilyen esetre, méghozzá vény nélkül. A megrendelhető készítmények gyulladásos esetekre is alkalmazhatóak, így érdemes otthon tartani belőlük egyet-kettőt.

A különösen erős fájdalom jelentkezésekor, sajnos szteroid injekcióra van szükség, viszont az enyhébb esetekre nagyon jó lehet például az Advil, a Nurofen, az Algoflex, az Ibumax, a Dolgit vagy az Analgesin Dolo filmtabletta. Az idősebb korosztálynak szintén kínálunk minőségi kenőcsöket, amelyek az ínhüvelygyulladás kezelése mellett, a reumás panaszokra is felhasználhatóak.