InfraTrainer vagy InfraShape? Melyik mit tud?

InfraTrainer vagy InfraShape ?
InfraTrainer vagy InfraShape

Az elmúlt években nagyon sokat fejlődtek a szőrtelenítési technikák. Manapság a legkedveltebb és egyben legmodernebb az SHR eljárás. Mivel a korszerű SHR szőrtelenítő gép ára reálisnak mondható ahhoz képest, hogy mit is tud ez a masina, rengetegen veszik meg ezt. A várva várt eredmény pedig nem marad el, hiszen a géppel szinte mindenhonnan eltüntethető a szőr, fájdalmak, mellékhatások és egyéb gondok nélkül.

Az SHR igazából egy rövidítés, ami a Super Hair Removal nevet takarja. Ez szuper szőrtelenítést jelent magyarul. Ezen végleges szőrtelenítés technika titka a lézertechnológiában és a pulzáló fény erejében rejlik, aminek hatására garantált a tartós eredmény. Az SHR szőrtelenítés gyorsabb, rövidebb ideig tartó és sokkal hatásosabb eljárás, mint a régebbiek, ráadásul jóval kevesebb kellemetlenséggel jár az eljárás közben és után is. Az SHR szőrtelenítő gép ára számtalan helyen elfogadható, de aki valóban alacsony összegért vásárolna, az mindenképpen jól teszi, ha ellátogat az alakformalogepek.hu weboldalra. Mivel itt a SHR szőrtelenítő gép ára tényleg jutányos, egyre több hölgy dönt úgy, hogy itt vásárolja meg a masinát, hogy végleg megszabadulhasson a szőrtől. A honlapra látogatva az is kiderül, hogy az InfraTrainer vagy InfraShape a jobb, illetve mi a különbség a kettő között, és melyiket, mikor érdemes választani? A kettő között talán a legfontosabb eltérés az, hogy az előbbiben az ember egy nyitott térben végzi az edzést.

Mivel ekkor az egész testet érik az infrasugarak, beleértve a mellkast és a fejet is, ami sokaknak megterhelő lehet, egészségügyi szempontból, idősebbeknek vagy szív- és keringési panaszokkal, jelentős túlsúllyal küzdőknek ez semmiképpen sem ajánlott. Ezzel szemben az InfraShape-ben a kliens egy mellkastól lefelé zárt kapszulában végzi a testmozgást. Ennek a nagy pozitívuma, hogy a fehér felület visszaveri a fényt, így az a testfelület minden pontját éri. Itt még tudni kell, hogy magasabb hőfok is elérhető. Ezt tudva könnyebb hát eldönteni, hogy az InfraTrainer vagy InfraShape fog beválni.