lyukfúró készlet

Ilyen előnyöket kínál a gyémánt lyukfúró készlet csempéhez

A professzionális gyémánt lyukfúró készlet csempéhez az a befektetés, amire mindenképpen szükség van, főleg, ha lakásfelújítást tervezünk. A burkolás olyan munkakör, amit néhányan saját maguk végeznek el az otthonukban, de sokan vannak, akik inkább szakemberre bízzák ezt a feladatot. Bárhogyan is legyen, ami biztos, hogy a prémiumszerszámokra mindenképpen szükség lesz, a kívánt eredmény eléréséhez.

A lyukfúró készlet remekül lefedi azokat a fontosabb mérettartományokat, amelyek a fürdők és a konyhák esetén szóba jöhetnek. Ilyenek a lefolyók, konnektorok és kapcsolók, csapok helyének kiképzése. Hála a körkivágók egyedi típusainak, végre egyetlen menetben lehet elkészíteni a lyukakat. Továbbá, garantálta precizitás és a biztonság is.

Amíg még vídia fúrószárakkal történt ez a munkafázis, addig elég nagy volt az esély arra, hogy a már felrakott lap elreped vagy eltörik, ami magával vonta a cserét. A különösen éles szegmenssel rendelkező gyémánt lyukfúró készlet csempéhez azonban nem okoz csalódást.

Gyémánt lyukfúró készlet csempéhez: amiért biztosan megéri

Ami miatt megéri szettben gondolkodni, az a kényelmes hordozhatóság. Általában ezen termékekhez jár egy alumínium koffer, amiben minden fúrónak megvan a saját helye. A burkolatszintezo.hu weboldalon, a 3-tól egészen 24 darabos kiszerelésekig, többféle lyukfúró készlet összeállítás elérhető, a különböző igények lefedésére.

Ezek pontosan úgy lettek összerakva, hogy lehetőleg azokat a típusokat tartalmazzák, amikre adott helyzetekben szükség lehet. Egy konyhai és fürdőszobai munka például alapvetően más átmérőket követel. A konnektorok és kapcsolók általában a 65 mm átmérő feletti lyukfúrókat igénylik, de a WC lefolyónak készített kimenet 150 mm átmérőre is rúghat. Nem mindegy tehát, hogy egy adott gyémánt lyukfúró készlet csempéhez pontosan milyen darabokkal rendelkezik.

A praktikum mellett, még ott vannak az egyértelmű anyagi nézőpontok is. A kiadások nagyban mérsékelhetőek az egyszeri beszerzés során, hiszen így nem kell egyenként összeválogatni a teljes szettet, ami sokkal több idő, energia és költségráfordítással járna együtt. A gyémánt lyukfúró készlet csempéhez való beszerzése már csak ezért is megéri.

Mikor kell pótolni az egyes körkivágó darabokat?

Amint láthattuk, a gyémánt lyukfúró készlet csempéhez ideális választás, de semmi sem tart örökké. A fokozott használat során, a termékek idővel elkopnak. Természetesen mindig vannak olyan körkivágók, amelyek a többihez képest gyakrabban lesznek elővéve, így azok elhasználódását követően nem kell újabb lyukfúró készlet után nézni, mert bőven elég az adott darabot pótolni.

Mivel a koffer úgy van kialakítva, hogy megvan mindennek a pontos hely, így oda könnyen beilleszthető a körkivágó és biztosan nem fog elszóródni a többitől. Amit megtehetünk, hogy igyekszünk minél tovább kitolni az egyes fúrók élettartamát. A fokozott vízadagolás mellett javul a hőelvezetés, ami csökkenti a kiüvegesedés, illetve a kopás esélyét. Ha pedig nincs lehetőség vizet használni, akkor ott van a TLS WAX hűtőzsír, amivel kiváló eredményt lehet elérni.

A gyémánt lyukfúró készlet csempéhez és egyéb anyagokhoz is megfelel. A különféle burkolólapok mellett, más építőelemeket szintén át lehet velük lyukasztani. De nem ez az egyetlen feladat, ami szóba jöhet, mert a fúrás mellett, a vágás szintén gyakran előtérbe kerülhet, de ehhez is megvannak a megfelelő eszközök.

Ultravékony gyémánt vágókorong a gyors szabásokhoz

A TLS felhozatalában, a TLS DYNAMITE TURBO ultravékony gyémánt vágókorong jelentősen kiemelkedik a sorból. Az egyedi élkiképzésének hála, minimális forgácsképződés mellett lehet vele dolgozni.

Történjen száraz vagy vizes körülmények között a bevetése, a gyorsaság minden esetben garantált. Legyenek azok beton, tégla, zsalukő, gránit, márvány, vagy egyéb építőanyagok, amiket formázni kell, ez a gyémánt vágókorong az, amire megéri voksolnunk.

Pillanatok alatt felilleszthető egy sarokcsiszolóra és azonnal munkára fogható. A mindkét oldalon található gyűrűs mag megerősíti a korongot és növeli a teljesítményt, kitolja az élettartamot. Érdemes mindig kéznél tudni, mert nem fogunk csalódni benne.