hőlégbefúvó

Hőlégbefúvó ipari igényekhez

Bőven van miből válogatni, hogyha gyorsan szeretnénk meleget varázsolni egy bizonyos helyiségbe. De mire figyeljünk a hőlégbefúvó rendelés esetén? A teljesítmény és a technológia az, ami alapján kiválaszthatjuk a tökéletes változatot.

A gázolajos, gázreduktoros és elektromos modellek egyaránt a rendelkezésünkre állnak. A gázolajos hőlégbefúvóhoz nincs szükség fix áramforrásra, ezért gyakorlatilag bárhol használhatóak, illetve az áramszünet sem jelent problémát.

A teljesítményének köszönhetően, ipari használatra is alkalmas, mert egészen nagy helyiségeket lehet felfűteni rövid időn belül. A különféle változatok teljesítménye 2000 W-tól egészen 20000 W-ig terjed. Építkezéseken, lakásfelújításkor különösen előnyös a használatuk, mert felgyorsíthatjuk a száradás folyamatát, ami elég lassúnak számít a téli időszakban.

A beázás okozta károk kijavítása sem kezdhető el addig, amíg a falak nedvesek. Ezeket viszont rövid idő alatt ki lehet szárítani egy nagyteljesítményű hőlégbefúvóval. Irodák, raktárak, garázsok fűtésére is gyakran használják.