harisnyakötő

Harisnyakötő harisnyával és anélkül

Vannak olyan elemei a női ruhatárnak, amelyek nem mondhatóak éppen nélkülözhetetlennek, azonban mégis van helyük benne. A harisnyakötő a gyakorlati funkciójánál fogva nevezhető elhanyagolható darabnak is, hiszen a mai modern combfixes harisnyákhoz ez már nem szükséges. Más szempontból viszont lényeges és cseppet sem felesleges. Ha ugyanis szeretnénk a külsőnket valamilyen szexi, egészen vérforraló dologgal feldobni, egy felejthetetlen éjszaka reményében, akkor kapjunk fel magunkra egy ilyen apró kiegészítőt!

A harisnyakötő rendkívül bájos, de főleg erotikus látványt nyújt. A lábakat ellenállhatatlanná varázsolja, a fehérnemű szettet pedig egyenesen megkoronázza. Az igazán dögös darabok fekete színűek, de itt vannak az első látásra ártatlannak tűnő fehér és világoskék modellek, amelyek az esküvői fehérneműk elengedhetetlen, szexi darabjai. Ez a harisnyakötő ugyanakkor bármikor viselhető, például a nászéjszakán. Remek ajándék leánybúcsúkra és természetesen más alkalmakra is. Valóban pikáns meglepetés lesz!

A szexi bugyi a fehérneműk koronázatlan királynője

A nők nemcsak a praktikus és kényelmes fehérneműket kedvelik, hanem az erotikus kivitelezésűeket is. Hát még a férfiak! Ők képesek teljesen elveszteni az eszüket egy szexi bugyi láttán. Ez nem is igényel különösképpen magyarázatot, hiszen a női test vonalai a legjobban egy apró, szinte mindent megmutató bugyiban érvényesülnek a legjobban. A csábos bugyik között talán a legnépszerűbb a tanga.

A tanga már „alapjáraton” is rendkívül szexi bugyi, amit az évek során sikerült még ellenállhatatlanabbá tenni. Kapható ugyanis olyan típus, amelyik alul nyitott, tehát nem sokat bíz a képzeletre és meglehetősen egyértelmű üzenetet közvetít. Aki ezt a fajta fehérneműt túl soknak találja, annak ott van az olyan szexi bugyi is, ami valamennyire takarja a feneket és a csípőt. Egy fekete csipkéből készült francia bugyi például szintén ellenállhatatlan. A legszebb modellek pedig kétségtelenül a fehernemualom.hu webáruházban találhatóak.