övtáskák

Hangsúlyozzák a derék vonalát az övtáskák

Ez a női kiegészítő az év egyik legnagyobb divat-sikere. Bár már évtizedek óta létezik, jelenleg a reneszánszát éli. Kezdetben csak a sportolók használták, de ma már mindenki kedveli ezt az univerzális és kényelmes kelléket. Az övtáskák olyan kiegészítők, amelyek az 1990-es években jelentek meg a divatvilágban. Akkoriban főleg a sportrajongók és a tágabb értelemben vett utcai ruházat szerelmesei viselték ezeket.

Érdekes módon, már akkoriban is nagy szerepet játszottak a női divatban. Bár tipikusan sportos kellékek voltak, csípőn hordva szépen kiemelték a derék vonalát és sok más táskatípussal ellentétben, mindkét kezet felszabadították. Az évek során az övtáskák egyre sokoldalúbbá váltak.

Ezek már nemcsak sportos kiegészítők, hanem mindenekelőtt stílusos táskák, amelyeket a nők szívesen használnak lezser vagy elegáns összeállításokban. Az övtáskák felfrissített változatai eredeti dizájnnal, színekkel és finom díszítésekkel lepnek meg. Így még a dizájner kiegészítők amatőrjei is megváltoztathatják a segítségükkel a stílusukat.