napelemes kandeláber típus

Hálózattól független napelemes kandeláber típus

Az energiaárak rohamos növekedése arra késztet mindenkit, magánembereket és intézményeket egyaránt, hogy keressenek alternatív, olcsó megoldást.

Létezik számtalan napelemes kandeláber típus, úgy az utcai világításhoz, mint a magánházak kertjeibe, udvarára találunk megfelelőt. Ennek telepítésével szinte teljesen ingyen juthatunk annyi energiához, amennyire szükség van a világításhoz. Biztonságot nyújt az embereknek, amit fokozhatunk is mozgásérzékelő elhelyezésével.

Sok napelemes kandeláber típus tekinthető meg az amtechnik.hu weboldalon. Ezek részletes leírását elolvashatjuk a portálon. Egyik nagy előnye az ilyen rendszernek, hogy bárhol felállítható, egyedi igényeknek és épületadottságoknak megfelelően, akár a tetőre is szerelhető.

Sötétedéskor automatikusan működésbe lép a világítás, a szisztéma azonnali maximális fényerőt biztosít. A napelemes kandeláber típus mindegyike teljesen független a villamos energia hálózattól, így kábelfektetésre sincs szükség a telepítéséhez. Modern és költséghatékony megoldás.