Halle Berry, a rövid haj varázsa

halleLenyűgöző, magával ragadó, angyali és démoni egyszerre: Halle Berry és a róla elnevezett parfüm. Halle karierje a szépségének köszönhetően indult el, de minden sikeréért keményen megdolgozott. Cseppet sem nevezhetjük buta cicababának, aki csupán szépségének köszönhetően toporoghat egy filmben. Ékes bizonyítéka ennek, hogy alakítását Oscar-díjjal jutalmazták.

A hirtelen jött népszerűség és a fiatal évek tapasztalatlansága számos vihart okozott az életében, melyet ma már maga mögött tudhat, így felnőtt fejjel koncentrálhat karrierjére, kislányára és parfümjeire.

Több kozmetikai termékhez adta az arcát, míg végül 2009-ben a Coty-val közösen megalkották a Halle névre keresztelt parfümöt. A cél nem volt más, mint illatokkal visszaadni Halle Berry valódi képét, pontosabban azt a nőt, akit a filmekből és a bulvárlapokból ismerhetünk. Úgy jellemezték az illatot, mintha a Halle-ben rejtőző vadmacska lelke költözött volna a parfümös üvegbe. A kifejezően aromás gyümölcsök, mint a körte és a bergamott az édenkert virágaival forró és elbűvölő illatfelhőt varázsolnak.

Hamarosan megjelent az újabb sikertermék, a Halle Pure Orchid. Itt a virágos illatok mellett a krémes hatások érhetők nyomon, melyben keveredik még a tonkabab és a csillagánizs utánozhatatlansága is.

Hamarosan igény mutatkozott egy csillogást és sztárságot kifejező illat megalkotására, így 2010-ben elkészült a Reveal. A mimóza sejtelmes aromája mellett a tisztaságot sugárzó íriszt érezhetjük az elegancia illatában.