polírozó korong

Gyönyörű végeredmény polírozó koronggal

Amikor a munka utolsó fázisába lépünk, akkor ideje áldozni az esztétikum oltárán. A polírozó korong több változata is megrendelhető a webáruházból, amivel káprázatos eredmény érhető el a különféle felületek esetében.

Az itt található termékek számos építőipari anyag esetében használhatóak, mint például a természetes kövek, tégla, beton, szikla, vagy a különféle kemény kerámiák. Akár egy teljes 10 lépcsős szettet is beszerezhetünk, amivel a polírozás gyorsan és karcmentesen kivitelezhető.

Ezek a polírozó korongok különböző fordulatszámokhoz alkalmazhatóak, a precíz munka érdekében. A praktikus kivitelnek köszönhetően a csere két mozdulattal megoldható, a tépőzáras rendszernek hála. Az élletörések eltüntetése ezután nem jelent gondot a polírozó korong használatával.

Olyan kialakítással rendelkezik, amivel sokkal kevesebb por keletkezik, ezáltal jelentősen kíméli a környezetet. Ez kiváltképp a száraz polírozó korong alkalmazása esetén fontos szempont. Rendelés előtt győződjünk meg az elérhető szemcseméretekről!