Gyönyörű csokrot hozhat a virágfutár

Virágfutár
Virágfutár

Előfordulhat, hogy a szoros időbeosztásunk miatt nem tudjuk felköszönteni egyik ismerősünket a születésnapján. Ilyenkor nem feltétlenül érdemes telefonálnunk vagy SMS-t küldenünk, hiszen vannak más módszerek is a gratuláció kifejezésére. A virágfutár felhívásával akár egy szép csokrot is küldhetünk az ünnepeltnek, aki garantáltan örül majd a meglepetésnek. A küldemény kézbesítésére mindenképpen sor kerül majd, hiszen a virágküldő szolgálat nem ismer lehetetlent. Akár Magyarország legtávolabbi pontjába is küldhető virág, a profizmusnak köszönhetően. Szerencsére, a budapestiek akár néhány órán belül megkaphatják a csokrot.

A virágfutár név nélkül is kézbesítheti a küldeményt, és titokban maradhat a kilétünk a címzett előtt. Mivel igény esetén a viragkuldes.co.hu oldal adatbázisa a következő évben is üzenetet fog küldeni nekünk a jeles esemény előtt, ezért garantáltan nem fogunk elfeledkezni a születésnapról. A törzsvásárlói kedvezménynek hála, a legközelebbi alkalommal jutányos áron rendelhetünk. Mivel bizonyos csokrok esetében ingyenes a kiszállítás, ezért érdemes erre odafigyelnünk a rendelés leadása előtt. A weboldal szerint tanácsos megadni a címzett telefonszámát is, hogy szükség esetén a virágfutár érdeklődni tudjon arról, mikor lehetséges a küldemény átvétele.

A fizetés tekintetében többféle opció közül választhatunk, hiszen fizethetünk bankkártyával, átutalással vagy a PayPal-rendszerrel is. A pénz beérkezése után azonnal elkezdődik a rendelés feldolgozása. Igazán sürgős esetekben érdemes felhívnunk a 20/522 7021-es telefonszámot, mivel itt egyeztetni tudunk a részletekről. Természetesen, azt is előre ki kell választanunk, melyik virágcsokor érkezzen meg a címzetthez, hiszen a választék hatalmasnak mondható. A virágfutár szerint a liliomok, orchideák és gerberák igazán szépek, ezért bármelyik hölgynek elnyerhetik a tetszését. Ugyanakkor, lehetőségünk nyílik rózsacsokrok és virágkosarak megvásárlására is. A színek szempontjából is van választék a weboldalon, tehát érdemes megfontolnunk, melyik jelentené a legjobb vételt a születésnapos esetében.

Ne feledjük, hogy a virágfutár nemcsak abban az esetben tud segíteni, ha egy születésnapi köszöntés kellene, hiszen küldhető csokor ballagás, névnap, diplomaosztó és évforduló esetében is. Mivel a virágok minősége garantáltan jó, ezért hatalmas örömet fognak okozni a címzettnek, aki kapcsolatba lép majd velünk, hogy kifejezze a köszönetét. Lehet, hogy a következő évben pedig már mi kapunk tőle egy csodaszép csokrot a születésnapunkra.