gyermek franciaágy

Gyermek franciaágy a nyugodt pihenéshez

Azokban a lakásokban, ahol nagyméretű gyerekszoba áll rendelkezésre, tanácsos a berendezést is ennek megfelelően kialakítani. Egy végtelenül kényelmes, széles gyermek franciaágy a helyiség éke lehet, hiszen ez kellően tágas, akár két személy is elfér rajta. A kis barátok szeretnek együtt játszani és kifejezetten élvezik, ha két napot is együtt lehetnek, ezért gyakran előfordul, hogy a család szeme fényének a vendége ott alszik.

Ilyen esetekben ideális a gyermek franciaágy, aminek védelmében nemcsak aludni tudnak biztonságosan, hanem az esti játszásnak sincs semmi akadálya. A gyerekagybolt.hu webáruház kínálatában megtalálható bútorzatok mindegyike leesésgátlóval van ellátva, illetve az oldala és az élei is szivaccsal vannak bevonva.

Ezzel a remek kialakítással teljes biztonságot kínál a gyerkőcöknek, mert sem ők, sem pedig a takarójuk nem fog leesni alvás közben az ágyról. Korrekt áron rendelhető meg a gyermek franciaágy a webshopból, ezért is érdemes beszerezni most, mert az iskola elkezdődött és a kicsiknek nyugodt pihenésre van szükségük a tanulás érdekében.