gyerek tricikli

Gyerek tricikli sok színben

Régen hatalmas szenzációnak számított egy igazi technikai vívmány által létrehozott háromkerekű jármű. Napjainkban már a gyerek tricikli megszámlálhatatlan kialakításban és típusban megvásárolható a kis örökmozgóknak. A maximális kényelem és biztonság érzését a kicsiknek a járműveken található hang- és fényjelzést adó panelek, a levehető tető, a kosár, vezetőrúd adja.

Ha a csemete túlzottan beleélné magát az utas szerepbe, akkor a vezetőrúd révén a szülők vehetik át az irányítást. Autót utánoznak a gyerek tricikli hangjelzései, de olyan is van, hogy dudaként utasítják a járókelőket, miszerint álljanak félre az útból. A legtöbb modell kosárral is fel van szerelve, ami biztosítja a legfontosabb holmik szállítását, így folyton ott lehet a kedvenc plüssállat, esetleg csörgő vagy bármi más.

Színes gyerek triciklik közül lehet választani a pindurka.hu webáruház termékpalettáján fellelhető járgányok sokaságának köszönhetően. Az első séta egy ilyen háromkerekű közlekedési eszközön meghatározó, ugyanis a többit már türelmetlenül várni fogja a csöppség.