gyerek hálózsák

Gyerek hálózsák – kényelem alvás közben

Ennek a terméknek köszönhetően, a szülők is olyan békésen és mélyen alhatnak, mint a kicsikéjük, hiszen biztonságban tudhatják a szemük fényét. A gyerek hálózsák helyettesíti a paplant és segít fenntartani az egyenletes hőmérsékletet. A hosszú cipzár biztosítja, hogy a baba ne rugdossa ki magát a hálózsákból, ugyanakkor a legnyűgösebb csöppségeknek is könnyű felhúzni. A gyerek hálózsák kiváltja a babaágynemű és a babatakaró szerepét, különösen, ha az újszülött igazi örökmozgó.

A paplan földre esése alvás közben többé nem jelent problémát, mert ez melegen tartja, függetlenül attól, hogy milyen hevesen mozog. A használata 6 hónapos korig ajánlott, de vannak idősebbeknek is lehetőségek. A Pindurka Bababolt széles választékával a szülők a szobahőmérsékletnek megfelelően választhatják ki a megfelelő terméket, hogy a legkényelmesebb alvási körülményeket biztosítsák. Mindenki örülni fog a színváltozatok és minták széles választékának, valamint, hogy a gyerek hálózsák az érzékeny bőrre is biztonságos anyagokból készül.

Gyerek overál minden időben

Minden évben, amikor eljön a tél vagy a rossz időjárás és a hidegebb napok, a szülőknek szembe kell nézniük azzal a kihívással, hogy meleg ruhát vásároljanak a kicsikéjüknek. A választás általában a Pindurka Bababolt gyerek overál osztályon kezdődik, mert ezekbe könnyű felöltöztetni a legmozgékonyabb csemetéket is. Ez a fajta ruházat nagy kényelmet biztosít. Eleinte még nem kell nagyon vastag gyerek overált választani, mert az őszi-téli időszakban a hideg és a meleg, az eső és a hó keveredik. Ezért elegendőek a tavaszi-nyári-őszi átmeneti modellek.

Ezek pamutból készülnek és könnyen illeszthetőek. Tökéletesek az esti sétákhoz vagy a hűvös, esős időjáráshoz. Amint beköszöntenek az első fagyok és a nappalok rövidülnek, ideje kivenni a szekrényből a vastag gyerek overált. Ez a ruhadarab vastag béléssel van kialakítva, ami kényelmet és meleget ad a kisbabának. Télen, amikor kint fagyos idő van, gondoskodnunk kell arról, hogy a pici ne fázzon. Ilyenkor jellemzően a téli változatok lesznek a segítségünkre.