Geberit WC tartály

Geberit WC tartály színes választéka

Geberit WC tartály
Geberit WC tartály

Az illemhelyek körében nemcsak a vécék minősége, hanem azok tartálya is fontos jelleggel bír. Hosszú időn keresztül tudja biztosítani a toalett megfelelő működését. Több méretben és színben megvehető. Megemlíthető a Geberit WC tartály tartósságával és több fajtájával. Ilyen például az Ap 112 változata, ami fehér, falon kívülre felszerelhető öblítőtartály, amiben odarögzítve vannak a szelepek.

Különböző méretekben lehet felfogatni, így alacsonyra, félmagasra és magasra is állítható a tulajdonosának magasságától függően. Szigetelve van páralecsapódás ellen és halkan funkcionál. A Geberit WC tartály megtalálható többek között még Ap 110 és Ap 116 és Ap 116 plus kiszerelésben is.

Ez a legutóbbi szintén falon kívülre szerelhető. Megfigyelhető rajta a lágy, finom vonalvezetés. Ötvözve van a megbízhatóság és minőség által. Lehet állítani az öblítési vízmennyiségét. Vízcsatlakozása megoldható jobbról, balról, vagy középen hátulról. A Geberit WC tartály egyaránt megfelelő közösségi épületekbe és magánlakásokba is.