fatároló házilag

Fatároló házilag könnyen és gyorsan

A tűzifa egész télen meleget tud nyújtani, a zúgó kandalló pedig hangulatos környezetet teremt. Egy fatároló házilag tökéletes tartalékot biztosít a hideg évszakokban. Ha a szabadban tárolja a tűzifát, válasszon olyan helyet az otthona közelében, ami távol van a talajtól. Ha bent szeretné tartani, egy fatároló házilag igazán frappáns megoldás lehet, amit a saját kezével készíthet el.

Ügyeljen arra, hogy védje a tűzifát a nedvességtől, ezáltal hatékonyan fog égni. Tartsa távol a talajtól, mert a szennyeződésnek való közvetlen érintkezés az anyag rothadását okozza! A fatároló házilag ideális, amennyiben a tűzifát tisztán és szárazon szeretné tartani. Ha ugyanabban az irányba rakja ezeket egymásra, hogy ösztönözze a levegő keringését, teljesen nedvességmentes marad.

Fedje le tiszta ponyvával, ha nem használja, hogy száraz és biztonságos legyen. A tél után gyorsan megérkeznek a forró nyári napok, így hosszabbak a beszélgetések a teraszon és mindenki szeretne sokáig kint maradni. Álmodik egy pihentető kertről? Jó világítással elérheti ezt, amihez a lampion készítés is hozzájárul. A kerti lampion számos lehetőséget rejt magában.

A lampion készítés okos ötlet a kinti fény elérésére, hiszen ezek ötvözik a tűz elemét a klasszikus esztétikával, a pislákoló fényt a modern dizájnnal. Mindezek mellett energiát takarítanak meg! A lampion készítés után meleg fényben pompázhat a kert. Míg régebben a hagyományos modellek fémből készültek, addig manapság egyedül is elkészítheti ezeket a nagyszerű tárgyakat.