Airpods ár

Ezért magasabbak az Airpods árak

Airpods ár
Airpods ár

Az infra után a Bluetooth hatalmas sikert aratott és a mai napig rengeteg helyzetben tudjuk használni. A vezeték nélküli fülhallgatóknál először az Airpods ár szokott az eszünkbe jutni, főleg, ha kínai megoldásokkal próbáljuk összehasonlítani. De vajon megéri kifizetni a különbséget?

Az Apple nemcsak a magasabb árakról, hanem a megbízható minőségről is híres, ami egyre több vásárlót foglalkoztat. Ha arra gondolunk, hogy egy semmi márka fülhallgatója 20 ezer Forint is lehet, akkor nem is fáj annyira a háromszoros ár. Az amerikai márkával nemcsak esztétikus termék, hanem kitűnő hangzás is jár, ráadásul nem fog egy hónap múlva tönkremenni.

Az Apple legnagyobb előnye, hogy márkán belül nagyszerű kompatibilitással számolhatunk, így minden eszközünkhöz csatlakozni fog, nem kell többé a beállításokon keresztül keresgélnünk a füleseket. Ha mindent beleszámolunk, akkor az Airpods árak nem tűnnek annyira veszélyesnek, megéri összespórolni rá az árat. Ne feledjük, hogy amikor a hallásunkról van szó, akkor még fontosabb a minőség!