aláöltözet

Előnyös körülményeket biztosít az aláöltözet

A téli hónapokban elég nehéz dolguk van azoknak a személyeknek, akik a munkájukból adódóan a szabadban kell tevékenykedjenek. Még akkor is így van ez, ha mostanában egyre enyhébb az évszak és nincsenek jelentős fagyok, mint pár évtizeddel ezelőtt. Ha megfelelő kényelmet szeretnénk biztosítani magunknak, akkor az aláöltözet tökéletes megoldást kínál ehhez.

A különféle overálok, munkásnadrágok és felsők remekül bírják a mechanikai terhelést és még a vízzel, szennyeződésekkel szemben is ellenállóak, de a hőmegtartó képességük gyakran igen alacsony. Ennek a problémának az orvoslása érdekében született meg a különféle aláöltözet. A speciális technikával készült ruházat gondoskodik arról, hogy kellemes melegben legyünk, de mégis biztosítja a megfelelő szellőzést, az izzadás elkerülése érdekében.

Voltaképpen egy második bőrrétegként tapad hozzánk és mozog együtt velünk. Az aláöltözet eltérő lehet szakmánként. Nem mindegy ugyanis, hogy valaki egy építkezési területen dolgozik, netán horgászik vagy sportol. A netpolc.hu kínálatából tevékenységre szabottan lehet választani.