elektromos gyerek motor

Elektromos gyerek motor – mert nem lehet elég korán kezdeni

A motorozás szenvedélye már a gyermekekben is él. Miért ne lehetne két legyet ütni egy csapásra és ugyanazon apropóból megtanítani a csemetéket a közlekedési szabályok alapjainak elsajátítására és a környezetvédelem fontosságára? A Yotsuba Meow 12” mini elektromos gyerek motor mindkettőre fantasztikus lehetőséget szolgáltat.

A népszerű gyártó, a szóban forgó modell elkészítésénél fokozott figyelmet szentelt a biztonság kialakítására. A strapabíróság és a kitűnő anyaghasználat mellett, az elektromos gyerek motor számos egyéb remek tulajdonsággal rendelkezik. Először is, a súlya könnyű, így nem okoz gondot az irányítása, másrészt pedig a végsebessége kulccsal szabályozható, a még biztonságosabb vezetési élmény jegyében.

A védett közlekedést továbbá fokozza a motor beépített dőlésérzékelője is. A szóban forgó príma kvalitásokkal és műszaki jegyekkel rendelkező elektromos gyerek motor 2-3 éves korosztálytól használható kényelmesen. Méretre egyébként megegyezik a szintén ezt a korosztályt megcélzó futóbiciklivel.