kutya hátizsák

Együtt az úton kutya hátizsákkal!

A kölyökkutyák vagy kisebb testű ebek egy kiadós séta alatt nem mindig bírják követni a gazdájukat, hiszen apró lábacskáik gyorsan elfáradnak. A kutya hátizsák ilyen esetben rendkívül praktikus eszköz, amit persze nem a kedvenc visel, hanem mi magunk. A praktikus hordozó igen hasznos lehet szinte minden helyzetben.

Bevásárlásnál nem túl jó gondolat a kutyust az autóban hagyni, de a zsúfolt üzletekbe, piacokra besétáltatni sem túl célszerű. A kutya hátizsák a kirándulásokon is jól jön, hiszen a kutyust így még hegyet mászni is vihetjük magunkkal. A hátizsák kb. 2-5 kg-os kölyök- vagy kistestű kutyák szállítására alkalmas és könnyedén vállra akasztható. Nagyon kényelmes mind a kedvencnek, mind pedig a gazdinak.

Párnázott anyagú, így stabilitást nyújt, véd a külső behatások ellen, kellemesen puha, ezért a használója remekül érzi magát benne. A kutya hátizsák jólesően meleg a polár bélés jóvoltából, így télen is nyugodtan használható. Ez a remek kis hordozó vagy táska nemcsak az ebnek kellemes, hanem az embernek is. Természetesen állítható pánttal van ellátva, vállra akasztható, könnyedén hordozható, az oldalzsebében pedig kisebb tárgyak tárolhatóak, ami cipzárral nyílik.

A kutya hátizsák a biztonsági szempontoknak is megfelel, hiszen a nyakörvhez csatolható, hogy a négylábú ne tudjon kiugorni a táskából. Ez a termék nem utolsósorban hozzájárul a gazdi és kutyája közötti kötelék erősítéséhez, hiszen a testi érintkezés minden pillanatban jelen van. Könnyen tisztítható, gyorsan szárad és egyáltalán nem drága.