aranyfüst

Egyszerűen használható az aranyfüst

Művészek, kreatív személyek gyakran alkotnak olyan tárgyakat, amelyek végső kinézetüket aranyozással érik el. Régen, az ókorban a mesterek ehhez valódi aranyat használtak, de ma már nagy kedvenc az aranyfüst, ami bár nem az igazi arany fizikai erejével hat, a végeredmény mégis hasonlít rá.

Szemet kápráztató csillogást kölcsönöz a megalkotott tárgynak ez az anyag, amit manapság már megrendelhetünk az internetről. A muveszellato.com webáruház termékkínálatában felfedezhető aranyfüst, többféle színben. Ezeknek felhasználása egészen egyszerű, a végeredmény pedig a nemesfém erejét mutatja. Az alkotások így lesznek tökéletesek, ami kifejezetten fontos, akár saját részre készítünk valami szépet, akár ajándékba vagy éppen eladásra szánjuk.

Vannak darabok, amelyeknél célszerű a matt hatás erősítésével élni, mert így kompenzálható az extra erős csillogás. Az aranyfüst alkalmazható üvegre, fára, gipszre, papírra. Gazdag, előkelő hatást ad az ily módon elérhető külső bármilyen tárgynak, például régi bútordarabnak.