termoelektromos szelepmozgató

Egyszerűen felszerelhető a termoelektromos szelepmozgató

Az otthonát mindenki igyekszik a saját igényei szerint kialakítani, hogy amikor hazaérkezve a munkából, ne kelljen még sok egyéb dologgal foglalkozni, hanem esély legyen a pihenésre, a feltöltődésre. Ebben bármilyen meglepő, de a termoelektromos szelepmozgató motorok sokat tudnak segíteni. Ezek a speciális egységek voltaképpen a fűtési és hűtési rendszerek vezérlését szolgálják.

A folyadék áramlásának szabályozásával ugyanis változtatható a hőmérséklet az ingatlanokon belül. Legyen szó fan coil, konvektoros, padlófűtési vagy radiátoros megoldásokról, a termoelektromos szelepmozgató minden helyzethez remekül igazodik. Bármilyen speciális szerszám nélkül szerelhető és a jelenlétében megkímélhetjük magunkat a felesleges kézi állítás menetétől.

A termékek többnyire az IP44 mellett, túlterhelés elleni védettséggel ugyanúgy rendelkeznek. A zajtalan működés biztosított, valamint a termoelektromos szelepmozgató előre be van állítva, így a felhelyezést követően azonnal munkára fogható, bármilyen utólagos programozás nélkül.