pizzaforma

Egy pizzaforma nagy segítség a sütésben

Ki ne szeretné néhanapján az otthonába varázsolni a hamisítatlan olasz életérzést? Ha pedig Itália hangulatára vágyunk, akkor azt az ételek segítségével érhetjük el a legkönnyebben. Ez egy minőségi pizzaforma révén a kezdőknek is gyerekjáték lesz.

A megfelelő eredmény eléréséhez nincs is szükség egyéb drága eszközökre, lévén az olaszok tradicionális tésztájának pont az egyszerűségében rejlik a varázsa. Liszt, só, némi élesztő és az alapok már meg is vannak, a feltéthez pedig csupán paradicsomszósz, mozzarella és friss bazsalikom szükségeltetik.

Némi gyakorlás után a nyújtás is becsukott szemmel megy majd, idővel pedig eszünkben sem jut készen rendelni, hiszen az meg sem közelíti azt az ízélményt, amit mi magunk képesek vagyunk percek alatt elkészíteni az otthonunkban. A pizzaforma kiválasztása után csupán arra az egyre kell nagy hangsúlyt fektetni, hogy a lehető legnagyobb hőfokot állítsuk be a sütőn. Ugyanis minél rövidebb idő alatt sül készre a tészta, annál ropogósabb és vékonyabb lesz.