pezsgők 

Egy helyen a pezsgők legjava

Valaha rossz borként tekintettek ezekre az italokra, manapság pedig az exkluzív státusznak örvendenek. A pezsgők fogyasztása általában valamilyen alkalomhoz kötött.

Avató ünnepségek, esküvők, ünnepélyek és más fontos összejövetelek elengedhetetlen kellékének számítanak. Van bennük valami megmagyarázhatatlan elegancia, amibe azonnal bele lehet szeretni. Hazánk is büszkélkedik egy különleges pezsgővel, amit a világ számos pontján ismernek és előszeretettel fogyasztanak

. Ez nem más, mint a méltán híres Törley, amit annak idején a francia pezsgők ihlettek. Már a kezdetekkor hamar közkedveltté vált a felsőbb körökben, így még Párizsban is szívesen fogyasztották a Törley pezsgőket. A száraz és édes variánsok egyaránt kelendőek, ugyanakkor ezek között is megtalálhatóak az olyan különlegességek, mint a rozé.

A prémiumminőséget a különleges szőlőfajták teszik lehetővé. Általában ezek keverékéből születnek az olyan márkák termékei, mint a Dom Perignon, Bollinger, vagy az Armand De Brignac Brut, de ezt a sort még hosszasan lehetne folytatni.