Honeywell vízszűrő

Egészségesebb életmód Honeywell vízszűrővel

Bár hazánkban emberi fogyasztásra alkalmas a vezetékes csapvíz, mégis sokan fenntartásokkal kezelik ezt a tényt. Való igaz, hogy a régi veztékek felett már eljárt az idő és nem csoda, hogyha apró rozsda, homok vagy egyéb lebegő szennyeződések kerülnek az ivóvízbe, amíg elér hozzánk a csap megnyitását követően.

Hatékony megoldást jelent a szennyeződések ellen a Honeywell vízszűrő, ezért mindig tiszta vizet ihatunk. Gazdaságos, mivel így nincs feltétlenül szükség a palackos ásványvíz beszerzésére.

Ebből kifolyólag környezetbarát befektetés a Honeywell vízszűrő, hiszen nem terheljük a környezetet a rengeteg műanyag palackkal feleslegesen. A szűrőn található átlátszó műanyagcsészével nyomon követhető a szennyeződés mértéke.

Amikor ez eléri a határértéket, akkor az öblítős golyóscsap megnyitását követően ezek könnyedén eltávolíthatóak. A Honeywell vízszűrő tisztítása során a vízellátás sem szakad meg. Nemcsak családi házak és lakások esetében alkalmazható. Bizonyos esetben ipari célok kiszolgálására is alkalmas, szem előtt tartva a megfelelő paramétereket.