csonttörés

Csonttörés esetén alternatív gyógymódok is léteznek

A csontjaink rendkívül erősek, azonban közel sem sérthetetlenek. A csonttörés sajnos gyakori velejárója egy munkahelyi, közlekedési vagy sportbalesetnek. Eltekintve néhány roppant súlyos esettől, ez a sérülés általában jól gyógyul. Természetesen fontos a sérült kora is, valamint az, hogy melyik csontot érinti a törés. Egy csípőcsont törése például lényegesen kényesebb dolog, mint mondjuk az alkar. A felépülés szempontjából fontos az idejében elvégzett orvosi beavatkozás és a páciens együttműködése. A csonttörés gyorsabb javulásához nagyban hozzájárulhat a mikrokeringés, ami a szövetek és sejtek normális működése szempontjából alapvető jelentőségű.

Minél nagyobb a mikrokeringés károsodása, annál súlyosabbak a sérülés utáni tünetek, lassúbb a gyógyulás üteme, valamint rosszabbak a teljes gyógyulás kilátásai. Az elektromágneses mezőt alkalmazó orvostechnikai eszközzel történő terápia serkenti a csontképződésért felelős sejtek, az oszteoblasztok osztódását, tehát a csonttörés gyorsabban gyógyul. A mai világban szinte elképzelhetetlennek tartják, hogy a betegségeket ne cseppek és kapszulák fogyasztásával gyógyítsák.

Viszont a mikrokeringés serkentése olykor sokkal többet tesz az egészségért, mint a már említett szerek. Persze felvetődik a kérdés, hogy ez mivel lehetséges, ha nem gyógyszerekkel? Szerencsére már létezik olyan orvostechnikai eszköz, ami teljes mértékben mellőzi a kémiai anyagok használatát. Ez olyan terápia alkalmazását feltételezi, amelyik természetes módszerrel támogatja a mikrocirkulációt, tehát az érrendszerünk legkisebb tagjainak a működését is.

A mikrokeringés serkentése szinte végtelen lehetőségeket rejt a betegségek kezelésében és megelőzésében. Az apró erek egészségének támogatása ugyanis jelentős szerepet játszik számos betegség és sérülés kezelésében. A mikrokeringés serkentése ugyanakkor a meddőség kezelésében is remek kiegészítő terápia. Az immunrendszer működésének javításában, covid/poszt-covid és még sok más panasz esetében is kifejezetten ajánlott.