konyhasziget és asztal egyben

Csodás megoldás a konyhasziget és asztal egyben

Bámulatos belsőépítészeti megoldások közül válogathatunk napjainkban, az egész lakás kialakítását illetően. Praktikus és leleményes a konyhasziget és asztal egyben, amit a kisebb lakásokban is kiválóan lehet használni. Eredetileg is a helyspórolás funkcióját töltötte be, a helyszűkével küszködők gyakran választották ezt a megoldást.

A legtöbb konyhasziget és asztal egyben beépített polcokkal is el van látva, ami extra tárolási lehetőséget biztosít az evőeszközöknek, étkészleteknek, beépített konyhai gépeknek. Amennyiben oldalsó polcokkal is rendelkezik, akkor azokon konyhai dekortárgyakat is elhelyezhetünk. Ide kerülhetnek a szakácskönyvek, a szép emlékeket idéző bögrék stb. A konyhasziget és asztal egyben nagy felületet ad az ételek előkészítéséhez.

Konyhasziget tágas térrel

Attól függően, hogy éppen mit akarunk főzni, ehhez a tevékenységhez viszonylag sok helyre van szükségünk. A helyhiányból adódó gondot könnyen megoldja egy gurulós konyhasziget, a kisebb lakások parányi konyháiban is jó szolgálatot tesz. A háztartásban élők mindennapjainak megkönnyítése ezen bútorzat funkciója, aminek maximálisan eleget is tesz.

A konyhasziget kihúzható polcaira lehet helyezni a főzéshez szükséges dolgokat, hogy azok kéznél legyenek. Modern otthonokból egyszerűen nem is hiányozhat ez a bútorzat, ami rendkívül praktikussá teszi a konyhai tevékenységeket. Nagyobb konyhákban is szívesen használják, pontosan a konyhasziget praktikus tulajdonságai miatt. Aki lakásmodernizálás előtt áll, annak erről a hasznos kialakításról sem szabad megfeledkeznie.