csipkés fehérnemű

Csipkés fehérnemű molett hölgyeknek

Akinek jó az alakja, egy zsákot is magára húzhat, mert abban is jól néz majd ki, de a többség nem dicsekedhet ezzel. Viszont a gyönyörű csipkés fehérnemű a molett hölgyeknek is már elérhető, nem kell magukat szűk alsóneműkbe tuszkolniuk. Egyre több ember küzd túlsúllyal és ez a probléma a hölgyeket sem kíméli.

Van, aki odafigyel a táplálkozására és mégis meghízik, másokat a mértéktelen evés hoz ilyen helyzetbe. Van, aki le szeretne fogyni és sikerül is neki, de nem mindenki ilyen szerencsés. Éppen ezért, mára már sok gyártó készít csipkés fehérneműt molett hölgyeknek is, vagyis nagyobb méretekben.

Weboldalunkon normál és plusz méretekben kaphatóak a különféle alsónemű szettek. Fekete, fehér, piros, kék, rózsaszín, bordó és testszínű anyagokból készülnek a csipkés fehérneműk. 1, 2, 3 részes változatban is találnak az érdeklődők maguknak való dolgokat csipkével vagy anélkül, egyszerűbb kivitelezéssel, ki miként szereti. Folyamatos árkedvezményeket is kínál az oldal és a hírlevélre is érdemes feliratkozni, mert így mindig értesülni lehet az éppen folyó akciókról.